30-70% lägre priser Fri frakt över 1000kr
Valuta:

Frakt & Returer

Frakt & returer

FRAKTVILLKOR

Fri frakt om du:

Annars är fraktavgiften 39 kr. I priserna, angivna i SEK, ingår moms med 25 %. Fraktavgift, och eventuell fakturaavgift, är inte inkluderad. För att handla måste du vara 18 år.

LEVERANSER
Vi-Levererar Inom Sverige ELLER Inom europeiska länder för www.parajumpers-sverige.com.
Vi levererar via Postens utlämningsställen. Listan för vilka utlämningsställen som erbjuds uppdateras en gång i veckan. Du kan även välja att hämta ditt paket i en av våra butiker. Du väljer leveranssätt när du ska genomföra din beställning.

Vår målsättning är att kunden skall få leverans inom 2 - 4 arbetsdagar. Leveranstiden kan dock variera beroende på mängden beställningar att expediera samt omständigheter vilka vi inte råder över. Under en reaperiod beräknar vi t ex en leveranstid på ca 5-7 arbetsdagar.Parajumpers-Sverige tillämpar inte delleveranser.

När din order levereras debiteras beloppet för de varor som skickas. När varorna lämnats för leverans skickas ett kvitto till dig via e-mail. På detta kvitto står det vilket utlämningsställe din order har skickats till om du har valt leverans via Posten. Om du har fyllt i ditt mobilnummer får du en SMS-avisering när varorna finns att hämta. Paketet kan också spåras med försändelse-id via Postens hemsida.
När du ska hämta ut ditt paket på utlämningsstället ska du ta med dig din legitimation. Enligt postens regler är det endast du som står som mottagare som kan hämta ut paketet. Om du är ombud och ska avhämta ett paket för någon annans räkning krävs att du även visar dennes legitimation.  Läs mer på Postens hemsida.

Har du valt att hämta i butik skickas ett email när paketet finns att hämta i butiken. Glöm inte att ta med ditt ordernummer och legitimation. Samma regler gäller som på posten och det är endast du som står som mottagare som kan hämta ut paketet. Om du är ombud och ska avhämta någon annans paket krävs att du även visar din och mottagarens legitimation.

ÅNGERRÄTT
Du som kund har i enlighet med Distans - och hemförsäljningslagen ångerrätt i 14 dagar vid köp på Internet. Hos oss på Parajumpers-Sverige har du full retur- och bytesrätt, s k öppet köp, i tre veckor från den dag du mottagit varan/varorna, dvs från den dag avisering skickats om att paketet finns att hämta på utlämningsstället. Du kan även returnera eller byta köp av nedsatta varor. Läs i nästa stycke om hur du returnerar en vara.

RETUR OCH REKLAMATION

21 dagars öppetköp i vår e-butik
I vår e-butik har vi 21 dagars öppet köp som börjar gälla från det att kunden mottagit leveransen.

Du kan välja att returnera på 2 sätt:
1. Antingen besöker du en butik med din vara och det kvitto du fick via mail när du genomförde ditt köp. Då betalar du inga avgifter för din retur och kan även byta din vara till något annat.

2. Eller så skickar du tillbaka din retur till vårt lager. Då är returfrakten 45 kr.

I ditt paket finns en följesedel, returadresslapp samt en retursedel som ska användas vid retur och reklamation.
På retursedeln anges returorsak och vilka varor som ska sändas tillbaka, retursedeln ska bifogas i returpaketet. Den förbetalda returadresslappen fästs på utsidan av din retur. Lämna sedan in ditt paket hos närmaste postombud. Vid reklamation till vårt lager ber vi er att kontakta kundservice för att få bästa service på ärendet. Det är alltid fri returfrakt vid reklamation

Adressen till distributionscentralen är:
sara hansen
hultabogatan 25
höganäs, 26338
sverige,Sweden

om du har någon mer förfrågan, vänligen maila oss parajumpers-sverige@hotmail.com
Tillbaka