30-70% lägre priser Fri frakt över 1000kr
Valuta:

News; Årets Vintermode

Published: lördag 21 maj, 2016

Liksom tidigare vintrar, vi ger dig tips om vinterjacka.org i år för ett par jackor som vi tror erbjuder det bästa värdet. Vi tittar på de aktuella trenderna i färg, form och stil, men också funktionalitet och prislappen i åtanke. Målet är helt enkelt att ge råd om några av de mest omfattande vinterjackor för 2015-2016 säsongen. Du är välkommen att delta och vara en del av inspirerande vinterns mode för män, kvinnor och barn!

Vinter mode i år
Det finns knappast en avlägsen möjlighet att luta svart som den vanligaste färgen på vinterjackor från 2015 till 2016. Inte mindre viktigt i de nordiska länderna har omväxlande vit eller mörkgrå färgnyanser nästan helt behärskar läge vinter under de senaste åren. Färgpaletten är till stor del som är främst Jack modeller och mönster som varierar från år till år.

Vintern 2015-2016 modet i år, dock, innehåller några blixtar av färg; blått, rött och ljusbrunt är färgerna som visas på gatorna när den första snön föll. Den populära vinterjacka är en slags kappa eller lång eller halvlång rock. Uppvärmningen trenden fortsätter och många hud parkas är försedda med huden.
Tillbaka